Hai Readers...
Garam himalaya garam aper tu..kalau garam masakan pernah lah dengar dan tengok...pelik nie...
garam bukit pun...baru jer dengar..hik2 ada ke garam himalaya...bukan garam dari laut masin ke...wah main suka jerkan...
Tapi tahukah kita garam yang selalu kita gunakan untuk masak tu boleh membahayakan kesihatan.
Aikkk tipu...tak laa betul tak caya jom...
Garam Natrium Klorida (NACI)
- musuh di dapur
- racun yang diproses
- cara pantas mati awal
- jalan segera kepada penyakit
- pembunuh tersembunyi dalam makanan
- fakta dari persatuan pengguna P.Pinang

- 99.9%Natrium Klorida
- meningkatkan risiko Darah tinggi
- sumber Kementerian Kesihatan
Satu-satunya garam yang telah dikaji secara saintifik di Universiiti Craz Austria dan Fenestra Laboratories Nevada U.S.A mendapai bahawa :
KRISTAL GARAM HIMALAYA ADALAH TERBAIK, SELAMAT & MEMBEKALKAN 84 JENIS ZAT MINERAL YANG AMAT DIPERLUKAN OLEH BADAN MANUSIA
Kebaikan:
- garam terbaik dunia
- 100% tulen, semulajadi
- mengandungi 84 jenis zat mineral
- membantu penyerapan vitamin & zat mineral
- sangat diperlukan oleh setiap manusia
- masakan lebih berzat dan lazat
Tiada ulasan:
Catat Ulasan